Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Готову рибу подавайте зі свіжими овочами, пюре та іншими доповненнями до смаку.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга 2 стейки
- Сік лимонний 1 ст.л.
- Олія оливкова 80 мл.
- Сіль за смаком
- Спеції для риби за смаком
Кроки
- Підготуємо два стейки з сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовим рушником. Кладемо в зручний посуд і поливаємо соком лимонним.
- Посипаємо рибу сіллю та спеціями до смаку.
- Обмазуємо продукт оливковою олією з усіх боків.
- озігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди підготовлені рибні стейки.
- Готуємо 1-2 хвилини на сильному вогні з кожного боку. Перевертайте рибу акуратно щипцями, щоб не пошкодити її цілісність.
- Зменшуємо вогонь і готуємо рибу ще 3-5 хвилин. Так вона стане соковитішою.
Стейк із сьомги на сковороді готовий. Можна подавати до столу та пригощатися!