Стейк із сьомги на сковороді

Стейк із сьомги на сковороді – це яскрава та смачна ресторанна страва, яка кожен зможе повторити у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої добірки. Готову рибу подавайте зі свіжими овочами, пюре та іншими доповненнями до смаку.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
15 хвДрук
  • Підготуємо два стейки з сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовим рушником. Кладемо в зручний посуд і поливаємо соком лимонним.
  • Посипаємо рибу сіллю та спеціями до смаку.
  • Обмазуємо продукт оливковою олією з усіх боків.
  • озігріваємо сковороду з олією. Викладаємо сюди підготовлені рибні стейки.
  • Готуємо 1-2 хвилини на сильному вогні з кожного боку. Перевертайте рибу акуратно щипцями, щоб не пошкодити її цілісність.
  • Зменшуємо вогонь і готуємо рибу ще 3-5 хвилин. Так вона стане соковитішою.

Стейк із сьомги на сковороді готовий. Можна подавати до столу та пригощатися!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь