Стейк зі свинини на сковороді гриль

Стейки, як правило, готуються з шийно-реберної частини без кістки. Ці частини багаті жировими прошарками. Смажити стейк найкраще на сковороді-гриль. Блюдо виходить соковитим і ароматним, причому, досить швидко.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • М’ясо обполосніть водою і просушіть на паперових рушниках, наріжте шматками по 1,5 сантиметра завтовшки.
  • М’ясо накрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.
  • Стейки посипте сіллю і спеціями, рівномірно розподіліть спеції по поверхні м’яса.
  • Сковороду змастіть рослинною олією.
  • На добре розігріту сковороду викладіть м’ясо і смажте його з одного боку на максимальному вогні 5 хвилин. Потім переверніть м’ясо і смажте його 5 хвилин з іншого боку. Після цього зменшіть вогонь і готуйте стейки ще 3-5 хвилин.

Готові свинячі стейки подавайте до столу в гарячому вигляді з овочами і соусом за смаком.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь