Стейк зубатки, смажений на сковороді

Стейк зубатки, смажений на сковороді – легке і в той же час ситне блюдо, яке припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Головний секрет приготування полягає в тому, що перед термічною обробкою, зубатку слід злегка заморозити, так риба збереже свою форму.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Готуємо продукти, згідно зі списком інгредієнтів.
  • Якщо зубатка не нарізана, то нарізаємо її стейками, по товщині, що не перевищує 3 сантиметрів. Обполіскуємо і насухо промокаємо паперовими рушниками.
  • Натираємо рибку з усіх боків спеціями і сіллю.
  • Паніруємо в пшеничному борошні так, щоб сухий компонент повністю покривав зубатку.
  • На добре розігрітій олії смажимо рибу до золотистого.
  • Через пару хвилин стейки перевертаємо, зменшуємо нагрів і доводимо до готовності.

Викладаємо рум’яну зубатку на блюдо сервіровки і подаємо до столу.

За бажанням прикрашаємо зеленню і трапезуємо. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь