Стейк зубатки, смажений на сковороді – легке і в той же час ситне блюдо, яке припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Головний секрет приготування полягає в тому, що перед термічною обробкою, зубатку слід злегка заморозити, так риба збереже свою форму.
Інгредієнти
Порції: –+
- Зубатка 3 стейка
- Борошно пшеничне ½ ст.
- Рослинна олія 3 ст. л.
- Спеції для риби за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Кроки
- Готуємо продукти, згідно зі списком інгредієнтів.
- Якщо зубатка не нарізана, то нарізаємо її стейками, по товщині, що не перевищує 3 сантиметрів. Обполіскуємо і насухо промокаємо паперовими рушниками.
- Натираємо рибку з усіх боків спеціями і сіллю.
- Паніруємо в пшеничному борошні так, щоб сухий компонент повністю покривав зубатку.
- На добре розігрітій олії смажимо рибу до золотистого.
- Через пару хвилин стейки перевертаємо, зменшуємо нагрів і доводимо до готовності.
Викладаємо рум’яну зубатку на блюдо сервіровки і подаємо до столу.
За бажанням прикрашаємо зеленню і трапезуємо. Приємного апетиту!