Дуже швидка і в той же час шалено смачна святкова закуска. Часу на її приготування у вас піде зовсім небагато, зате святковий стіл буде виглядати з нею чудово, а гості оцінять такі тарталетки по достоїнству.
Інгредієнти
Порції: –+
- Тарталетки 12 шт.
- Сьомга слабосолена 70 гр.
- Петрушка 12 гілочок
- Огірок ½ шт.
- Сир вершковий 170 гр.
Кроки
- Кожну тарталетку потрібно добре промазати вершковим сиром, щоб він повністю займав всю внутрішню частину тарталетки. На кожну піде приблизно по 1 чайній ложці сиру.
- Слабосоленую сьомгу потрібно оглянути на предмет наявності кісток. Якщо кістки є, то їх потрібно акуратно витягти. Далі потрібно нарізати рибу дуже тонкими пластинами за допомогою гострого кухонного ножа. Нарізану рибу красиво розкладіть на одній половині кожної тарталетки, наповненої вершковим сиром.
- Огірок промийте в холодній воді і трохи обсушіть за допомогою паперового рушника. Наріжте половину огірка тонкими кільцями. Кожне кільце розріжте на 2 частини, а потім кожну з частин розріжте навпіл. В результаті у вас повинно вийти по 4 шматочки з кожного кільця. Вставте по 2 половинки огірка в кожну половину тарталетки, яка не зайнята рибою. Постарайтеся зробити це якомога красивіше.
- Зелень петрушки промийте в достатній кількості холодної води і обсушити, відкинувши на друшляк. Прикрасьте гілочками петрушки тарталетки з сьомгою і огірком.
- Перед тим, як подати таку закуску на стіл, її потрібно як слід охолодити. Для цього поставте тарілку з закускою в холодильник на годину.
Приємного вам апетиту!