Теплий салат з яловичим язиком в домашніх умовах

Теплі салати прийшли до нас зі східної кухні і готують їх з різних продуктів. Хоча це блюдо і не зовсім салат, але його цінують за смак і ситність, а головна родзинка – подача в теплому стані. У цьому рецепті готуємо теплий салат на основі яловичого язика з додаванням маринованих грибів і сиру. Язик для салату заздалегідь правильно відварюється, очищається і охолоджується.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
60 хвДрук
  • Відварений, очищений і охолоджений яловичий язик нарізається невеликими брусочками.
  • Ця нарізка перекладається на суху сковорідку з антипригарним покриттям і трохи прогрівається на невеликому вогні.
  • Потім до язика кладеться сметана будь-якої жирності, ложка гірчиці, насипається сіль з чорним перцем за особистим смаком, все перемішується і нудиться ще кілька хвилин.
  • Мариновані гриби (можна використовувати і солоні) нарізаються невеликими шматочками.
  • Потушковані шматочки язика перекладаються зі сковорідки на салатницю загальну або порційні тарілки.
  • Поверх язика викладаються нарізані гриби.
  • Шматочок твердого сиру подрібнюється на середній тертці і ним салат посипається поверх грибів.
  • Потім салат декорується подрібненою зеленню і відразу подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь