Цукати з кабачків в духовці

Цукати з кабачків порадують вас насиченим смаком та приємною помірною насолодою. Таке частування точно сподобається як дорослим, і дітям. Для того, щоб приготувати оригінальний десерт із кабачка, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
15 год 0 хвДрук
  • Підготуємо необхідні продукти за списком.
  • Кабачки промиваємо під водою і нарізаємо товстими кільцями. Далі кожне колечко обробляємо на трикутники.
  • Також з кожного шматочка зрізаємо шкірку. Якщо є насіння, їх також видаляємо.
  • Шматочки кабачка викладаємо у глибоку миску, поливаємо їх лимонним соком та доповнюємо цукром. Одну столову ложку цукру відкладаємо, він нам знадобиться трохи згодом.
  • Добре перемішуємо кабачок з цукром і лимонним соком, закриваємо рушником і залишаємо на 10 годин.
  • Через зазначений час кабачки зменшаться в обсязі та виділять багато соку.
  • Кабачки відкидаємо на друшляк, залишаємо на 30 хвилин.
  • Потім шматочки викладаємо на лист з пергаментом.
  • Відправляємо в розігріту до 80° духовку на 4,5 години.
  • Охолоджуємо кабачки, посипаємо їх цукром, що залишився і перемішуємо.

Цукати із кабачків готові. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь