Цукати з кабачків порадують вас насиченим смаком та приємною помірною насолодою. Таке частування точно сподобається як дорослим, і дітям. Для того, щоб приготувати оригінальний десерт із кабачка, використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кабачок 3 шт.
- Цукор-пісок 200 гр.
- Лимонний сік 2 ст.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Кабачки промиваємо під водою і нарізаємо товстими кільцями. Далі кожне колечко обробляємо на трикутники.
- Також з кожного шматочка зрізаємо шкірку. Якщо є насіння, їх також видаляємо.
- Шматочки кабачка викладаємо у глибоку миску, поливаємо їх лимонним соком та доповнюємо цукром. Одну столову ложку цукру відкладаємо, він нам знадобиться трохи згодом.
- Добре перемішуємо кабачок з цукром і лимонним соком, закриваємо рушником і залишаємо на 10 годин.
- Через зазначений час кабачки зменшаться в обсязі та виділять багато соку.
- Кабачки відкидаємо на друшляк, залишаємо на 30 хвилин.
- Потім шматочки викладаємо на лист з пергаментом.
- Відправляємо в розігріту до 80° духовку на 4,5 години.
- Охолоджуємо кабачки, посипаємо їх цукром, що залишився і перемішуємо.
Цукати із кабачків готові. Частуйтесь!