Узвар без цукру

Узвар без цукру буде у вас вишуканим корисним напоєм, альтернативою газованій воді і колі, як для дорослих, так і для дітей. Для узвару без цукру в набір сухофруктів включаються їх солодкі види: курага, груші, родзинки та інші, які містять натуральну глюкозу. Співвідношення води і сухофруктів довільне і чим більше їх, тим більш насиченим буде узвар. За смаком такий узвар можна підсолодити медом.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
2 год 4 хвДрук
  • Відразу підготувати набір сухофруктів, згідно пропорції рецепта.
  • Пересипати їх на друшляк і добре промити під проточною водою.
  • Промиті сухофрукти перекласти в каструлю для варіння узвару.
  • Залити їх трьома літрами чистої води і каструлю поставити на великий вогонь.
  • Довести узвар до кипіння і вогонь відразу вимкнути.
  • Потім каструлю зняти з плити, прикрити кришкою і мінімум на 2 години залишити для настоювання. За бажанням в остиглий узвар можна додати трохи меду.

Приготований узвар без цукру розлити по кружках і можна подавати до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь