Як приготувати морс із журавлини в мультиварці?

морс із журавлини в мультиварці

Журавлинний морс – ваш головний помічник у боротьбі з застудними захворюваннями та поганим настроєм. Пропонуємо приготувати цей чудовий напій за простим рецептом у мультиварці.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Свіжі ягоди переберіть: приберіть гілочки та листя, викиньте зіпсовану журавлину. Пересипте ягоди в друшляк і промийте водою. Якщо ви використовуєте для приготування морсу заморожені журавлини, заздалегідь розморозьте її (найкраще зробити це на ніч).
  • Перемістіть ягоди з дуршлагу в будь-який глибокий посуд. Розімніть їх дерев’яною товкачем. Відокремте сік від м’якоті за допомогою сита або марлі.
  • Перемістіть ягідну масу у чашу мультиварки. Рівномірно засипте її необхідною кількістю цукру.
  • Влийте воду до інгредієнтів.
  • Варіть морс у режимі “На пару” протягом 25 хвилин під закритою кришкою. Коли пройде встановлений час, відкрийте кришку і залийте в чашу вичавлений сік. Варіть напій у режимі «Тушкування» 2-3 хвилини.
  • Перемішайте морс, закрийте кришку мультиварки та вимкніть техніку. Настоюйте морс близько години, а потім процідіть його у відповідну ємність через марлю.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь