Смачне апетитне сало з часником можна приготувати сухим способом. Робити це дуже просто, а результат вас приємно порадує. Справжній украънський делікатес! Пальчики оближеш!
Як засолити сало з часником у пакеті сухим способом
Інгредієнти
Порції: –+
- Сало свиняче 800 гр.
- Сіль 160 гр.
- Часник 2 головки
- Перець чорний мелений 2 ч. л.
- Лавровий лист 6 шт.
Кроки
- Сало чистимо, зіскребаємо бруд і нарізаємо на шматочки.
- Часник чистим та крихтим ножем.
- Робимо у салі кілька надрізів і добре натираємо його часником.
- Також натираємо його сіллю та перцем.
- Відправляємо в пакет, засипаємо всю сіль, що залишилася, і чорний мелений перець, кладемо лавровий лист і залишаємо в холодильнику. Витримуємо від 5 до 7 днів.
Смачного!