Полуниця на зиму
Варення може бути не тільки смачним, але і корисним. Рецепт для тих, хто стежить за фігурою або не вживає цукор. Цукор можна замінити натуральним і безпечним підсолоджувачем –...
Цей рецепт для любителів незвичайних смаків. Урізноманітнити улюблене варення можна додавши апельсин. Легка цитрусова нотка добре поєднується з полуничним ароматом.
Мультиварка економить не тільки ваші сили і час, але максимально зберігає зовнішній вигляд ягід. Мінімум дій – і смачне варення готове.
Один з швидких і простих способів приготувати варення, використовуючи замість звичної каструлі сковороду. Але такий спосіб передбачає невеликі обсяги заготовки.
Секрет приготування такого варення – в гарячому сиропі, яким заливається свіжа полуниця. Виходить незвичайне варення з живими ягодами. Так вони зберігають більше корисних властивостей
Це варення готується дуже швидко. А щоб воно вийшло густим, додають желатин. Полуниця в такому варенні зберігає свій яскравий і насичений колір. Цей спосіб універсальний для будь-яких ягід.
Рецепт ароматного полуничного варення для тих, хто не хоче витрачати багато часу на його приготування. Також в цьому рецепті міститься менше цукру, ніж в його класичному аналогу. Однак...
Один з популярних способів приготування, коли ягоди залишаються в варенні цілими. Його ще називають “ягідка до ягідки”. Полуниця зберігає свій вигляд і форму, не розвалюється
Дуже цікавий небанальний рецепт представлений вашій увазі. Варення з ревеню з полуницею виходить красивого червонуватого кольору, в міру густе і неймовірно смачне: такий тонкий солодко-кислий
Полуниця з малиною – ті ягоди, які прекрасно доповнюють один одного, створюючи при цьому неперевершений смак і дуже яскравий впізнаваний аромат. Ніжний, легкий, в міру солодкий компот буде.