Дуже смачні соковиті брускетти, які виходять неймовірно ситними, незважаючи на невелику кількість інгредієнтів. До речі, всі вони рослинного походження. Сік лимона можна додати прямо в пасту з авокадо – він додасть легку кислинку і не дасть овочу потемніти. А можна побризкати їм зі спеціального обприскувача вже на намазаний бутерброд.
Огірочок дуже вигідно відтіняє інші складові цієї закуски. Його можна просто покласти зверху на брускетту або ж зробити щось типу вітрила від корабля. Для цього розріжте колечко до серединки і поставте його на брускетту, розгорнувши надрізані краї в різні боки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Багет
- Лимон
- Авокадо
- Огірок
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
На порцію
Калорії: 130 ккал
Кроки
- Багет наріжте на шматки і обсмажте їх в тостері.
- Авокадо очистіть і подрібніть за допомогою погружного блендера до пастоподібного стану.
- Трохи посоліть, посипте сіллю і перемішайте.
- Огірочок обполосніть, витріть і наріжте кільцями.
- Змастіть підсушений шматочок пастою з авокадо. Потім збризніть лимонним соком. Зверху викладіть колечко огірка.