Проста брускета з авокадо і огірком

брускетта з авокадо і огірком

Дуже смачні соковиті брускетти, які виходять неймовірно ситними, незважаючи на невелику кількість інгредієнтів. До речі, всі вони рослинного походження. Сік лимона можна додати прямо в пасту з авокадо – він додасть легку кислинку і не дасть овочу потемніти. А можна побризкати їм зі спеціального обприскувача вже на намазаний бутерброд.

Огірочок дуже вигідно відтіняє інші складові цієї закуски. Його можна просто покласти зверху на брускетту або ж зробити щось типу вітрила від корабля. Для цього розріжте колечко до серединки і поставте його на брускетту, розгорнувши надрізані краї в різні боки.

Інгредієнти
Порції: +5
На порцію
Калорії: 130 ккал
Кроки
10 хвДрук
  • Багет наріжте на шматки і обсмажте їх в тостері.
  • Авокадо очистіть і подрібніть за допомогою погружного блендера до пастоподібного стану.
  • Трохи посоліть, посипте сіллю і перемішайте.
  • Огірочок обполосніть, витріть і наріжте кільцями.
  • Змастіть підсушений шматочок пастою з авокадо. Потім збризніть лимонним соком. Зверху викладіть колечко огірка.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь