Желе з обліпихи на зиму без варіння

Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу. Спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
60 хвДрук
  • Перебираємо обліпиху від листя і дрібних забруднень. Далі продукт старанно промиваємо під проточною водою.
  • Занурюємо ягоди в зручний посуд і розминаємо їх.
  • Далі масу подрібнюємо за допомогою блендера.
  • Отриману масу проціджуємо через кілька шарів марлі, щоб видалити кісточки і шкірку.
  • Однорідну ягідну суміш засипаємо цукром. Відразу ж додаємо розведений у воді желатин.
  • Розмішуємо вміст до розчинення сухого інгредієнта.
  • Гладку желеподібну заготовку відправляємо в промиту з содою банку.
  • Зберігаємо обліпихове желе в прохолодному місці. Через кілька годин продукт повністю застигне і буде готове до вживання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь