Калорійність на 100 грам (кбжу):
87.2 г.
Білки
0.4 г.
Жири
0.7 г.
Вуглеводи
355
ккал

Кращі рецепти дичини з фото і покроковими зрозумілими інструкціями — в цій кулінарній добірці. Желатин являє собою спеціальний порошок, який виступає в ролі загусника. По суті, він є природним білком. Страви з желатином вельми популярні в кулінарії. Продукт використовується для приготування найрізноманітніших страв: як солодких, так і несолодких.

Що приготувати з желатином

Прості рецепти з желатином у нас всі зібрані в одному місці. Все, що потрібно від вас — це уважно вивчити їх і вибрати те, що до душі вам і вашим близьким. Сам по собі желатин не є основним складовим готового блюда, це добавка, яка, тим не менш, грає одну з важливих ролей в готовій страві.

Желатин використовується для приготування безлічі різних страв. Одними з найзнаменитіших є заливні, холодець і холодці. Вони можуть готуватися на основі птиці, м’яса, грибів або риби. Начинка значення не має, желатин впливає лише на загальну консистенцію страви. Що можна приготувати з желатином, крім холодцю? Наприклад — солодощі: мармелад, жувальні цукерки. Досить популярні ягідні і цитрусові желе, а також легендарний італійський вершковий десерт панна-котта. Можна приготувати і дієтичне желе, що стане справжньою радістю для тих, хто сидить на дієті. Желе можна нарізати кубиками і додати, наприклад, в морозиво або в торт.

Розглядаючи сам процес, важливо відзначити, що приготування страв з желатином вимагає уважності. Дуже важливо використовувати потрібну кількість продукту, так як готова страва може вийти «гумовою» або і зовсім не «схопиться».

60 хв10125
Простий спосіб приготування обліпихового желе – без варіння. Такий спосіб збереже аромат свіжої ягоди на довгий час і стане оригінальним десертом для вашого столу.
джем з обліпихи з желатином
1 год 30 хв1090
Здивуйте своїх близьких або гостей яскравим і ароматним ласощами в банці. Приготуйте густий обліпиховий джем з додаванням желатину. Частування порадує
Густе малинове варення з желатином
7 год 0 хв10177
Цей рецепт відмінно підійде для тих, хто не любить рідке варення. Желатин робить консистенцію ласощів дуже густою, при цьому, не надаючи впливу на смак.
салат з помідорів в желе
60 хв5086
Це не звичайна закуска на зиму. Тут помідори і цибуля будуть не просто в розсолі або маринаді – вони будуть в желе. Закуска виглядає дуже красиво і незвично,...
сирна паска без дріжджів
2 год 10 хв0257
Не любите возитися з дріжджовим тістом? Цей рецепт для вас. Паска виходить надзвичайно пишна, повітряна, з ніжним сирним смаком. Додатковий ефект ласощам
Як приготувати повітряну мигдальну паску
2 год 10 хв0290
А цей рецепт якраз для тих, хто хоче спробувати чогось новенького. Крім класичних родзинок, тут так само доданий мигдаль. Плюс в тісті використовується
40 хв80380
Влітку я намагаюся щодня їсти легкі салати із зеленню. Такий перекус насичує організм, при цьому не перевантажуючи шлунок. А починаючи з осені і до самої весни я готую.
1 год 30 хв100381
Якщо стоїте, краще сядьте, тому що наш сьогоднішній торт «фрукти в желе» одним своїм виглядом приводить в невимовний захват. Настільки красивий, що його шкода їсти!
2 год 0 хв100209
Магазинна ковбаса завжди викликала у мене багато питань. Абсолютно незрозуміло, з чого і в яких умовах її готують. Причому це не залежить від ціни: зустрічався
Десерт з ряжанки і какао
5 хв20299
Мої діти — ті ще маніпулятори. Але зі мною їх штучки не працюють. А ось приїхала в гості сестра піддалася відразу. Вона балувала їх різними солодощами, поки я.
торт в пляшці з сухофруктами і горіхами
30 хв80444
Ласунам начебто мене складно стежити за фігурою. Тільки сядеш на дієту, як чергове тістечко дивиться на тебе спокусливим поглядом. Ну як тут встоїш.
полуничний мус
35 хв80110
У холодну пору року полуницю дістати важко, але цей мус вартий того, щоб постаратися. Саме ця соковита стигла червона ягода асоціюється з Днем Всіх закоханих не просто так.
Ягідно-йогуртовий десерт з вишнею
3 год 20 хв60353
Це двошарове желе в міру солодке і дуже смачне. Чимось схоже на панна-котту, але з характерною приємною кислинкою йогурту. Головне завдання при приготуванні
0416
Варення з абрикосів без кісточок – смачний десерт, який цілком можна заготовити на зиму. Розглянемо кілька простих рецептів консервації густого продукту
здобна паска рецепт
1 год 30 хв01.1к.
Свято Світлого Великодня складно уявити без здобної паски, освяченої в церкві. Спекти її в домашніх умовах непросте завдання. Але якщо є кращі рецепти
1 год 30 хв03к.
У переддень Великого свята в будь-якому магазині можна купити паску. Але купівельна випічка суха, позбавлена смаку, з відразливим запахом ванільної есенції.
торт панчо рецепти
60 хв0284
Якщо ви жодного разу не пробували такий десерт, як торт «Панчо», то обов’язково приготуйте його в домашніх умовах, а допоможуть вам в цьому покрокові
чізкейк рецепти
45 хв0520
Для чізкейку використовуються ніжні види сиру, наприклад, філадельфія або маскарпоне. Але їх можна замінити на більш дешеві продукти, і смак від цього не зміниться.
як приготувати холодець в домашніх умовах
3 год 0 хв0598
Холодець – споконвічно російська закуска, покроковий рецепт якої знають майже всі господині. І щоб це частування вдалося на славу, розповімо, як його правильно
60 хв01.5к.
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет.