Калорійність на 100 грам (кбжу):
87.2 г.
Білки
0.4 г.
Жири
0.7 г.
Вуглеводи
355
ккал

Кращі рецепти дичини з фото і покроковими зрозумілими інструкціями — в цій кулінарній добірці. Желатин являє собою спеціальний порошок, який виступає в ролі загусника. По суті, він є природним білком. Страви з желатином вельми популярні в кулінарії. Продукт використовується для приготування найрізноманітніших страв: як солодких, так і несолодких.

Що приготувати з желатином

Прості рецепти з желатином у нас всі зібрані в одному місці. Все, що потрібно від вас — це уважно вивчити їх і вибрати те, що до душі вам і вашим близьким. Сам по собі желатин не є основним складовим готового блюда, це добавка, яка, тим не менш, грає одну з важливих ролей в готовій страві.

Желатин використовується для приготування безлічі різних страв. Одними з найзнаменитіших є заливні, холодець і холодці. Вони можуть готуватися на основі птиці, м’яса, грибів або риби. Начинка значення не має, желатин впливає лише на загальну консистенцію страви. Що можна приготувати з желатином, крім холодцю? Наприклад — солодощі: мармелад, жувальні цукерки. Досить популярні ягідні і цитрусові желе, а також легендарний італійський вершковий десерт панна-котта. Можна приготувати і дієтичне желе, що стане справжньою радістю для тих, хто сидить на дієті. Желе можна нарізати кубиками і додати, наприклад, в морозиво або в торт.

Розглядаючи сам процес, важливо відзначити, що приготування страв з желатином вимагає уважності. Дуже важливо використовувати потрібну кількість продукту, так як готова страва може вийти «гумовою» або і зовсім не «схопиться».

60 хв4
Гарбуз однаково добре підходить як для приготування основних блюд, так і для десертів. Гарбузова панна-котта з карамеллю виходить неймовірно ніжною, ароматною та яскравою.
3 год 2 хв4
Мандаринова панна котта – легкий, освіжаючий та дуже смачний святковий десерт. Процес приготування Мандаринова панна котта – простий, невигадливий у приготуванні та дуже апетитний святковий десерт.
3 год 0 хв3
Ніжна панна-котта може бути цікавішою за смаком за рахунок додавання фруктового або ягідного желейного шару. Зробивши апельсиновий шар, я надала десерту цитрусових ноток.
35 хв3
Смачний та легкий десерт без цукру – кето панна-котта. Для панакоти використовуються молоко та вершки, желатин та підсолоджувач. А для прикраси – заморожена жимолість та малина.
60 хв1
Ароматна бананова панакота – чудове завершення обіду чи вечері. Всі рідні будуть у захваті, коли ви подасте їм такі ласощі на десерт. Готується воно дуже просто, протягом 1...
1 год 20 хв2
Панна котта з вишнею – простий та смачний італійський десерт, який можна приготувати для романтичної вечері чи дівич-вечора. У панна котті важливо дотримуватись правильних пропорцій: якщо ми візьмемо.
3 год 2 хв4
Класичний італійський мусовий десерт із полуницею.
1 год 20 хв4
Ароматна цитрусова кислинка у квадраті! Тому що цього разу у нас буде не лише панна-котта з ароматом лимона, а й другий шар із лимонного желе.
1 год 15 хв2
Персики та вершки – основні продукти в цьому райському десерті, готується який просто і нехитро, але при цьому виходить дуже ефектним. Два вершкові шари, а між ними –...
4 год 20 хв2
Пропоную приготувати ніжний італійський десерт. Як експеримент трохи відійдемо від класичної рецептури знаменитої панна-котти: вершки розбавимо йогуртом, а ягідний соус замінимо на ягідне желе.
3 год 0 хв2
Панна-котта – дуже ніжний вершковий десерт з ароматом ванілі. Для надання йому різних смакових відтінків можна експериментувати із ягідним наповненням. Сьогодні готуватиму панна-котту
1 год 15 хв2
Від такого барвистого десерту важко відірватися, тому панакоту з ківі найкраще приготувати у порційних стаканчиках чи чашках. Вершки можна вибрати 10% або 20%, а замість ванільного
3 год 50 хв3
Ягідний террін – прохолодні та освіжаючі ласощі, які легко можна приготувати для своїх близьких в умовах домашньої кухні. Особливо актуальним буде террін для спекотних літніх днів.
24 год 0 хв2
Желатин у чері при консервуванні додають для того, щоб після всіх маніпуляцій томати в заготівлі добре зберігали свою форму, були твердими та пружними.
3 год 20 хв3
Малиновий мус – це легкі у всіх відносинах літні ласощі. Його можна подавати як самостійний десерт, або готувати для прошарку торта. Не пропустіть можливість приготувати цей яскравий десерт.
1 год 50 хв6
Як приготувати оселедець під шубою рулетом? Дуже просто! Для того, щоб надати звичній для всіх страв абсолютно нового вигляду, нам знадобляться класичні інгредієнти, а також харчова плівка, яка.
1 год 15 хв2
Банановий мус – соковитий, солодкий та ніжний фруктовий десерт із пористою текстурою. Ним можна завершити сімейний обід чи вечерю, а також він оригінально виглядатиме на дитячому святі.
39 хв5
Сирний мус з желатином – повітряний, смачний та корисний десерт. Його можна подавати будь-якої пори року і готується він просто і швидко. Для прикраси та посилення смаку можна...
3 год 0 хв8
Шоколадний мус – чудовий невагомий десерт. У перекладі з французької «мус» означає «піна». Його можна робити на основі вершків чи яєчних білків. У першому випадку мус буде калорійнішим....
8 год 0 хв8
Террін із курки зазвичай подають у охолодженому вигляді, нарізаючи порційно, з різноманітними соусами. Таку страву часто називають м’ясним хлібом, вона виходить соковитою, ароматною