Ягідний террін

Ягідний террін – прохолодні та освіжаючі ласощі, які легко можна приготувати для своїх близьких в умовах домашньої кухні. Особливо актуальним буде террін для спекотних літніх днів. Таким десертом можна замінити ситні бісквітні торти з масляними жирними кремами.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 50 хвДрук
  • Ягоди можна взяти будь-які. Також замість смородинового соку підійде вишневий чи сік із суміші ягід. Добре помийте шовковицю, аґрус та полуницю.
  • Смородиновий сік перелийте в каструлю і доведіть до кипіння. Потім додайте желатин, розмішайте та залиште суміш для набухання на 10 хвилин. Після цього знову перемішайте масу.
  • Візьміть прямокутну форму, на її дно викладіть нарізані часточками ягоди полуниці та агрусу.
  • Потім всипте у форму шовковицю та влийте желатинову масу. Покладіть заготовку в морозилку на годину. Також можна залишити на 2-3 години у холодильнику.
  • Перед тим, як витягти террин із форми, потримайте її у гарячій воді протягом 1-2 хвилин. Так желе відчепиться від стінок форми. Потім акуратно витягніть ягідний террин і прикрасьте ягодами та збитими вершками.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь