Террін — рецепт французької кухні. Це приголомшлива холодна закуска, тому якщо ви ламаєте голову, що приготувати на святковий стіл, обов’язково зробіть смачний французький Террін. Террін — своєрідний рулет. В основному готують Террін з курки і Террін з риби. Особливо шанується Террін з лосося. Але є і овочевий террин. Курячий Террін готується з запеченої грудки і фаршу, які змішуються з овочами і горіхами. Террін готується з додаванням вершків і вершкового масла. Готується Террін в духовці або на водяній бані, після чого остуджують і нарізається скибочками.

3 год 50 хв3
Ягідний террін – прохолодні та освіжаючі ласощі, які легко можна приготувати для своїх близьких в умовах домашньої кухні. Особливо актуальним буде террін для спекотних літніх днів.
1 год 50 хв4
Шоколадний террін – чудовий рецепт для того, щоб повторити його в домашніх умовах. До того ж, ласощі точно оцінять любителі шоколаду, вони мають чудовий смак, але дуже незвичайну...
3 год 0 хв2
Овочевий террін – це можна сказати дієтична, але дуже смачна та оригінальна закуска на будь-який випадок. Деякі скажуть, що це звичайна охолоджена запіканка, проте краще спробувати самому, щоб.
Террін з яловичини
2 год 30 хв1
Террін з яловичини – дуже смачний, соковитий і ніжний, що чимось нагадує запіканку. До того ж – ця французька страва з особливою історією, відома ще з 17 століття,...
2 год 20 хв6
Терін з курячої печінки – оригінальна закуска, яку просто приготувати та зручно їсти. Навіть можна робити зі шматочками теріну бутерброди. За цим рецептом у вас вийде чудова закуска...
8 год 0 хв8
Террін із курки зазвичай подають у охолодженому вигляді, нарізаючи порційно, з різноманітними соусами. Таку страву часто називають м’ясним хлібом, вона виходить соковитою, ароматною
4 год 25 хв3
Така знаменита страва французької кухні, як террін з лосося, однозначно заслуговує на вашу увагу. Адже розкішний вигляд і приголомшливий смак цієї закуски підкорили серця багатьох поціновувачів вишуканих страв.
Террін зі свинини з сухофруктами
50 хв8
Починаємо готуватися до Нового року – оновлена добірка святкових рецептів вже висить на головній сторінці блогу, буду потихеньку постачати вас новими рецептами. Почну з холодної закуски –
60 хв
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет. Шинка зі свинячої рульки Багато.