Террін — рецепт французької кухні. Це приголомшлива холодна закуска, тому якщо ви ламаєте голову, що приготувати на святковий стіл, обов’язково зробіть смачний французький Террін. Террін — своєрідний рулет. В основному готують Террін з курки і Террін з риби. Особливо шанується Террін з лосося. Але є і овочевий террин. Курячий Террін готується з запеченої грудки і фаршу, які змішуються з овочами і горіхами. Террін готується з додаванням вершків і вершкового масла. Готується Террін в духовці або на водяній бані, після чого остуджують і нарізається скибочками.

60 хв0184
Свиняча рулька – недорогий м’ясний продукт. Готують її різними способами, але сьогодні поговоримо про те, як приготувати її без кістки, скручену в рулет.