Террін зі свинини з сухофруктами

Террін зі свинини з сухофруктами

Починаємо готуватися до Нового року – оновлена добірка святкових рецептів вже висить на головній сторінці блогу, буду потихеньку постачати вас новими рецептами. Почну з холодної закуски – терріна зі свинини. Він запікається, а потім витримується добу в холодильнику. Але при бажанні ви можете подати його як основне гаряче – в такому вигляді він теж буде дуже непоганий.

Свинячу вирізку в складі можна замінити на куряче філе – воно тут теж буде доречно і за смаком, і за текстурою. Набір сухофруктів міняємо на свій розсуд – в ансамбль добре впишуться ще й інжир і курага – разом або окремо.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
50 хвДрук
  • Вирізку зачищаємо і нарізаємо кубиками зі стороною 1-1,5 см.кладемо в миску до фаршу.
  • Додаємо горошок, нарізані сухофрукти, яйце, рожевий перець, вершки, сухий часник, сіль і перець за смаком.
  • Перемішуємо.
  • Бекон тонко нарізаємо і кладемо на подвійний лист фольги.
  • Поверх бекону ковбаскою укладаємо фарш.
  • І акуратно за допомогою фольги звертаємо так, щоб фарш був загорнутий в бекон.
  • Повністю загортаємо рулет у фольгу, щоб вийшла срібляста цукерка.
  • Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, близько 30 хвилин. Потім виймаємо і, не розгортаючи, охолоджуємо до кімнатної температури. Кладемо в холодильник і залишаємо на ніч, а краще на добу.

Перед подачею розгортаємо і нарізаємо скибочками.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь