Кето панакота (без цукру)

Смачний та легкий десерт без цукру – кето панна-котта. Для панакоти використовуються молоко та вершки, желатин та підсолоджувач. А для прикраси – заморожена жимолість та малина.

Десерт виходить смачним, не викликає почуття тяжкості. Ягоди лише підкреслюють смак молочно-вершкової основи.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
35 хвДрук
  • Залийте желатин холодною кип’яченою водою і залиште для набухання відповідно до рекомендацій на упаковці.
  • Влийте в сотейник вершки та молоко, додайте підсолоджувач. Перемішайте та поставте на вогонь. Нагрійте молочні продукти до гарячого стану, але не кип’ятіть.
  • Желатин до цього часу має добре набрякнути.
  • Зніміть сотейник з вогню і відправте в нього набряклий желатин. У гарячому молоці ретельно розмішайте желатин, щоб повністю розчинився.
  • У склянки покладіть заморожені ягоди.
  • Розлийте гаряче молоко з вершками та желатином по склянках. Після того, як рідина в склянках стане кімнатною температурою, поставте їх у холодильник для повної стабілізації.
  • Перед подачею прикрасьте кето панакот без цукру з ягодами і відразу подавайте до столу.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь