Апельсинова панакота

Ніжна панна-котта може бути цікавішою за смаком за рахунок додавання фруктового або ягідного желейного шару. Зробивши апельсиновий шар, я надала десерту цитрусових ноток.

Інгредієнти
Порції: +3
  • Натуральний йогурт 200 гр.
  • Молоко коров’яче 200 мл.
  • Вода 60 мл.
  • Желатин 10 гр.
  • Замінник цукру (або цукор)  за смаком
  • Апельсиновий сік 100 мл.
Кроки
3 год 0 хвДрук
  • Желатин замочуємо у воді та залишаємо набухати (час замочування дивіться на упаковці). Потім нагріваємо желатин, не доводячи до кипіння.
  • Змішуємо розчинений желатин, йогурт, молоко та підсолоджувач. Переливаємо в форми і прибираємо в холодильник хвилин на 30.
  • Желатин замочуємо у воді та залишаємо набухати (час замочування дивіться на упаковці). Потім нагріваємо желатин, не доводячи до кипіння. Додаємо розчинений желатин до апельсинового соку та підсолоджувача.
  • Виливаємо зверху на білий шар. Забираємо в холодильник на кілька годин до повного застигання. Готово!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь