Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий.
Я пропоную готувати цей лимонад зі звичайною водою. Але при бажанні ви можете замінити її на газовану – це варіант доцільний, якщо передбачається, що лимонад буде випитий відразу ж. Якщо готувати в точності за рецептом, лимонад можна зберігати в холодильнику пару днів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Персик 3 шт.
- Лайм 2 шт.
- Лимон 2 шт.
- Цукор-пісок 4-5 ст.
- Вода 1 л.
- Лід для подачі
Кроки
- У персиків видаляємо кісточки і знімаємо шкірку. М’якоть нарізаємо і кладемо в миску. Туди ж видавлюємо сік з лаймів і лимонів, сиплемо цукор.
- Вливаємо воду і перемелюємо занурювальним блендером до гладкості. Якщо залишаються великі шматочки, можна протерти через сито.
- Пробуємо і при необхідності додаємо ще цукру (краще використовувати пудру або сироп, цукор може не розчинитися в холодній воді).
- Подаємо з льодом.