Інгредієнти
Порції: –+
- Вода 1.2 л.
- Лимон 1 шт.
- Цукор-пісок 60 гр.
- Полуниця 300 гр.
- М’ята свіжа 30 гр.
Кроки
- Підготуйте продукти, приступимо!
- Полуницю вимийте, обірвіть хвостики.
- Частину полуниці подрібніть за допомогою блендера, приблизно 80-100 г.
- Покладіть в каструлю всю полуницю, пучок м’яти (пов’язаною ниткою), порізану кружечками половинку лимона.
- Залийте склянкою (200 мл) окропу, накрийте кришкою і залиште на 20 хвилин.
- Видаліть пучок м’яти.
- Додайте цукор і сік половинки лимона. Перемішайте.
- Додайте літр крижаної води, лимонад готовий!