Персиковий лимонад

Персиковий лимонад

Персики у нас зараз в самому сезоні. І гріх цим не скористатися. Пропоную вам приготувати ось такий чудовий персиковий лимонад – смачний, ароматний і освіжаючий.

Я пропоную готувати цей лимонад зі звичайною водою. Але при бажанні ви можете замінити її на газовану – це варіант доцільний, якщо передбачається, що лимонад буде випитий відразу ж. Якщо готувати в точності за рецептом, лимонад можна зберігати в холодильнику пару днів.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
15 хвДрук
  • У персиків видаляємо кісточки і знімаємо шкірку. М’якоть нарізаємо і кладемо в миску. Туди ж видавлюємо сік з лаймів і лимонів, сиплемо цукор.
  • Вливаємо воду і перемелюємо занурювальним блендером до гладкості. Якщо залишаються великі шматочки, можна протерти через сито.
  • Пробуємо і при необхідності додаємо ще цукру (краще використовувати пудру або сироп, цукор може не розчинитися в холодній воді).
  • Подаємо з льодом.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь