Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться швидше і виходить смачною. Зі зрілими екземплярами доведеться чекати більше -варіння потрібно продовжувати близько години, поки зернятка не стануть м’якими.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кукурудза солодка в качанах 6 шт.
- Сіль за смаком
- Масло вершкове за смаком
Кроки
- Кукурудзу очищаємо від листя і волосків, промиваємо.
- У піддон пароварки вливаємо воду до максимальної позначки. Встановлюємо чашу, кладемо кукурудзу. Ставимо другий ярус-повторюємо викладку кукурудзи. Закриваємо кришку.
- Ставимо час-п’ятнадцять хвилин. Готуємо до кінця програми.
- Готову гарячу кукурудзу викладаємо на блюдо, посипаємо сіллю і змащуємо вершковим маслом. Подаємо гарячою.
Приємного апетиту!