За цим рецептом ви легко зможете приготувати чудову, корисну пшоняну кашу з гарбузом на сніданок. Незважаючи на свою простоту ця каша здатна наповнити вас силами для продуктивного початку дня.
Кроки
- Промийте пшоно кілька разів, поки вода не стане прозорою.
- З гарбуза вийміть насіння, помийте його, зріжте шкірку, м’якоть наріжте кубиками.
- Закип’ятіть воду, додайте трохи солі і викладіть в неї гарбуз. Проваріть гарбуз кілька хвилин до м’якості.
- З гарбуза злийте воду в окрему ємність, шматочки гарбуза відкладіть в сторону.
- Воду, в якій варився гарбуз, доведіть до кипіння і викладіть в неї пшоно. Коли пшоно буде готове, поверх нього покладіть гарбуз і варіть кашу під кришкою на повільному вогні 7-10 хвилин.
- Кашу трохи остудіть і подавайте на сніданок з невеликим шматочком вершкового масла.
Приємного апетиту!