Пшоняна каша з гарбузом на воді в каструлі

Пшоняна каша з гарбузом на воді в каструлі

За цим рецептом ви легко зможете приготувати чудову, корисну пшоняну кашу з гарбузом на сніданок. Незважаючи на свою простоту ця каша здатна наповнити вас силами для продуктивного початку дня.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
30 хвДрук
  • Промийте пшоно кілька разів, поки вода не стане прозорою.
  • З гарбуза вийміть насіння, помийте його, зріжте шкірку, м’якоть наріжте кубиками.
  • Закип’ятіть воду, додайте трохи солі і викладіть в неї гарбуз. Проваріть гарбуз кілька хвилин до м’якості.
  • З гарбуза злийте воду в окрему ємність, шматочки гарбуза відкладіть в сторону.
  • Воду, в якій варився гарбуз, доведіть до кипіння і викладіть в неї пшоно. Коли пшоно буде готове, поверх нього покладіть гарбуз і варіть кашу під кришкою на повільному вогні 7-10 хвилин.
  • Кашу трохи остудіть і подавайте на сніданок з невеликим шматочком вершкового масла.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь