Простий і швидкий спосіб приготувати смачний домашній салат – з консервованих грибів і курячого філе. Таке блюдо досить універсальне. Воно підходить як для сімейного обіду, так і для святкового меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 500 гр.
- Печериці консервовані 400 гр.
- Огірок маринований 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 200 гр.
- Морква 200 гр.
- Майонез столовий молочний 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Очищаємо ріпчасту цибулю, подрібнюємо і обсмажуємо в олії до легкого рум’янцю.
- Очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на крупній тертці моркву. Томимо її з цибулею до м’якого стану.
- Консервовані гриби викладаємо на окрему сковороду. Трохи млоїмо їх до випаровування зайвої рідини.
- Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і також обсмажуємо.
- Подрібнюємо мариновані огірки. Кладемо їх в чисту сковороду і млоїмо пару хвилин, щоб прибрати зайву рідину.
- З’єднуємо всі продукти в загальній мисці, солимо їх, перчимо і заправляємо майонезом.
- Акуратно розмішуємо заготовку.
Яскравий салат з курки і консервованих грибів готовий. Діліть на порції і подавайте до столу.