Салат з куркою і консервованими печерицями

Салат з куркою і консервованими печерицями

Простий і швидкий спосіб приготувати смачний домашній салат – з консервованих грибів і курячого філе. Таке блюдо досить універсальне. Воно підходить як для сімейного обіду, так і для святкового меню.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Очищаємо ріпчасту цибулю, подрібнюємо і обсмажуємо в олії до легкого рум’янцю.
  • Очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на крупній тертці моркву. Томимо її з цибулею до м’якого стану.
  • Консервовані гриби викладаємо на окрему сковороду. Трохи млоїмо їх до випаровування зайвої рідини.
  • Куряче філе промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і також обсмажуємо.
  • Подрібнюємо мариновані огірки. Кладемо їх в чисту сковороду і млоїмо пару хвилин, щоб прибрати зайву рідину.
  • З’єднуємо всі продукти в загальній мисці, солимо їх, перчимо і заправляємо майонезом.
  • Акуратно розмішуємо заготовку.

Яскравий салат з курки і консервованих грибів готовий. Діліть на порції і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь