Борщ у мультиварці з приправою/заправкою Маггі відрізняється гарним смаком та насиченим кольором, та й час господарки економиться. До складу заправки включені свіжі овочі з приправами та спеціями, тому до борщу додаються тільки картопля з капустою та морквою. У цьому рецепті готуємо такий борщ на курячих крильцях, але м’ясо може бути будь-яким. Одної упаковки заправки достатньо на стандартну чашу мультиварки і виходить 3 літри борщу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Заправка для борщу «Маггі» 1 упаковка
- Курячі крильця 4 шт.
- Картопля 200 гр.
- Морква 100 гр.
- Капуста білокачанна 350 гр.
- Вода 2.5 л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лавровий лист за смаком
- Зелень за смаком
- Часник за смаком
Кроки
- Насамперед підготувати, згідно з рецептом, всі інгредієнти. Приготування починається з варіння курячих крилець. Їх добре промити холодною водою.
- У чашу мультиварки налити 2,5 літра чистої води та включити програму «Суп» на 1 годину 15 хвилин. У воду, що закипіла, перекласти крильця і варити протягом 20 хвилин під закритою кришкою.
- Поки крильця варяться, почистити картоплю з морквою і промити. Картоплю нарізати невеликими кубиками і через 20 хвилин варіння крилець, додати в бульйон.
- Моркву подрібнити на великій тертці і перекласти в бульйон за картоплею. Варити все під закритою кришкою.
- Капусту наріжте тонкою соломкою, перекласти в чашу і додати лавровий лист.
- За 10 хвилин до закінчення програми в чашу перекласти одну упаковку заправки «Маггі», борщ перемішати, зняти пробу і відкоригувати на свій смак, додавши сіль з чорним перцем.
- Після сигналу про завершення програми до борщу додати дрібно нарізану зелень з часником.
Приготовлений у мультиварці борщ із заправкою/приправою «Маггі» залишити під закритою кришкою в режимі «Підігрів» на 10-15 хвилин для настоювання, а потім сервірувати до обіду, доповнивши сметаною. Приємного апетиту!