Ніжний і густий гарячий шоколад виходить на основі вершків. Приготувати солодкий напій ви зможете в домашніх умовах. Дотримуйтесь лише простого покрокового рецепту.
Інгредієнти
Порції: –+
- Шоколад молочний 100 гр.
- Вершки 250 мл.
- Вода 2 ст.л.
- Кориця 1 щіпка
- Горіх мускатний мелений 1 щіпка
- Вершки збиті для прикраси
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Шоколад ділимо на невеликі скибочки і розтоплюємо їх на водяній бані.
- У цей час в окремій ємності нагріваємо вершки, але не кип’ятимо їх.
- У розтоплений шоколад вливаємо воду і після гарячі вершки тонким струменем. Вимішуємо до однорідності і прибираємо з вогню.
Готовий гарячий шоколад розмішуємо з мускатним горіхом і корицею. Прикрашаємо збитими вершками і пробуємо!