Домашній гарячий шоколад з гострим перцем чилі і коньяком

Яскравий за смаком гарячий шоколад виходить з додаванням перцю чилі. Приготувати пікантний десерт дуже просто. Використовуйте для цього перевірений кулінарний рецепт.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
45 хвДрук
  • Перець чилі та паличку кориці кладемо в невелику каструлю або сотейник.
  • Вливаємо сюди молоко і додаємо цукор. Нагріваємо вміст і розмішуємо до розчинення цукру. Кип’ятити не потрібно.
  • Доповнюємо заготівлю ваніліном.
  • Шоколад розламуємо на невеликі шматочки, відправляємо їх в гарячу масу і даємо їм розплавитися.
  • Готуємо продукт на маленькому вогні ще 10 хвилин. Після прибираємо перець і корицю, вливаємо трохи коньяку.

Насичений за смаком гарячий шоколад з перцем чилі готовий. Пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь