Корисний та смачний гарячий шоколад із кероба

Смачний та корисний гарячий шоколад у домашніх умовах можна готувати із кероба. Порадуйте себе та коханих яскравим зігріваючим напоєм. Найкращий десерт у холодну пору року!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
30 хвДрук
  • Вказану кількість кероба просіюємо через дрібне сито. Після розводимо його в 200 мл теплої води.
  • У сотейнику або невеликій каструлі нагріваємо молоко, але не доводимо до кипіння.
  • У гаряче молоко поступово вливаємо розведений у воді кероб. Розмішуємо віночком.
  • Коли на напої утворюється піна, приберіть його з плити. Додаємо сюди цукор, корицю та імбир. Знову ставимо на вогонь і варимо три хвилини.

Ніжний гарячий шоколад з кероба готовий, пробуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь