У чашу блендера відправляється нарізаний огірок, селера та авокадо. Потім все подрібнюється, після чого туди додається вода і збивається до однорідності. Готовий смузі розливається по склянках і подається до столу. Він виходить дуже смачний та корисний.
Кроки
- Починаємо із підготовки всіх інгредієнтів. Великий огірок ретельно промиваємо під проточною водою, обсушуємо на паперовому рушнику, нарізаємо невеликими шматочками та відправляємо у чашу блендера. При бажанні можна також зрізати шкірку.
- Селеру також промиваємо під проточною водою, обсушуємо і нарізаємо шматочками. Відправляємо її в блендер до огірка.
- Авокадо промиваємо, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку і за допомогою чайної ложки дістаємо всю м’якоть. Відправляємо її до блендера до інших інгредієнтів.
- Тепер подрібнюємо всі овочі в блендері до отримання однорідної маси.
- Потім заливаємо туди питну або мінеральну воду і ще раз добре збиваємо.
Готовий жироспалюючий смузі розливаємо по склянках і подаємо до столу. Смачного!