У чашу блендера вирушають шматочки банана та заморожені ягоди. Потім все заливається молоком, збивається до однорідної маси і розливається по склянках. Виходить дуже смачний та корисний напій до сніданку або перекушування.
Інгредієнти
Порції: –+
- Банан 1 шт.
- Ягоди заморожені 200 гр.
- Молоко коров’яче 150 мл.
Кроки
- Для початку промиваємо під проточною водою банан, обсушуємо його на паперовому рушнику та очищаємо від шкірки. Потім розламуємо його на невеликі частини або нарізаємо ножем.
- Далі відправляємо шматочки банана у чашу блендера. Завдяки йому, наша смузі вийде густою і насиченою до смаку. Тому інших інгредієнтів слід додавати в кілька разів більше, тому що банан може сильно перебити смак.
- Потім додаємо до банану заморожені ягоди. У нас це була заморожена малина та лохина. Але можна використовувати абсолютно різні ягоди, наприклад, полуницю, смородину, вишню та ін.
- Тепер заливаємо банан із ягодами, молоком. Його можна замінити йогуртом, кефіром чи зеленим чаєм. Також за бажання можна додати цукровий пісок або мед. Далі добре все збиваємо, поки не вийде ніжна однорідна маса.
Готовий ягідний смузі розливаємо по склянках і подаємо до столу як сніданок або перекушування. Приємного апетиту!