Зелений борщ на курячому бульйоні виходить неймовірно ситним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого обіднього столу. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряче філе 1 шт.
- Вода 1.2 л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Картопля 5 шт.
- Щавель 200 гр.
- Рослинна олія 2 ст.л.
- Сіль до смаку
- Перець чорний мелений до смаку
- Сметана 40% для подачі
Кроки
- Куряче філе заливаємо водою та відварюємо протягом 50 хвилин на тихому вогні. Періодично забираємо піну.
- Очищаємо і промиваємо картоплю, нарізаємо її кубиками. Подрібнюємо очищену ріпчасту цибулю.
- Проціджуємо готовий курячий бульйон. Курку дрібно нарізаємо та кладемо назад. Сюди ж відправляємо картоплю. Варимо 10 хвилин на помірному вогні.
- У сковороді з олією обсмажуємо цибулю до рум’янцю близько 5-6 хвилин.
- Кладемо в суп обсмажену цибулю та подрібнений щавель. Доводимо вміст до кипіння та варимо дві хвилини. Додаємо сіль, мелений перець та готуємо ще три хвилини.
- Готовому супу даємо настоятися під кришкою близько 10 хвилин.
Наваристий зелений борщ на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте сметаною та подавайте до столу!