Зелений борщ на курячому бульйоні

Зелений борщ на курячому бульйоні виходить неймовірно ситним та яскравим до смаку. Ідеальне рішення для вашого обіднього столу. Щоб приготувати смачний і апетитний зелений суп, скористайтеся перевіреним кулінарним рецептом з покроковими фотографіями та детальним описом процесу.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 40 хвДрук
  • Куряче філе заливаємо водою та відварюємо протягом 50 хвилин на тихому вогні. Періодично забираємо піну.
  • Очищаємо і промиваємо картоплю, нарізаємо її кубиками. Подрібнюємо очищену ріпчасту цибулю.
  • Проціджуємо готовий курячий бульйон. Курку дрібно нарізаємо та кладемо назад. Сюди ж відправляємо картоплю. Варимо 10 хвилин на помірному вогні.
  • У сковороді з олією обсмажуємо цибулю до рум’янцю близько 5-6 хвилин.
  • Кладемо в суп обсмажену цибулю та подрібнений щавель. Доводимо вміст до кипіння та варимо дві хвилини. Додаємо сіль, мелений перець та готуємо ще три хвилини.
  • Готовому супу даємо настоятися під кришкою близько 10 хвилин.

Наваристий зелений борщ на курячому бульйоні готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте сметаною та подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь