Сінабони з овочами

Сінабони з овочами

Сіннабони є булочками з нарізаного рулету з начинкою. Рецепт випічки став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування. Особливістю кожного сіннабона є велика кількість кориці та коричневого цукру в начинці, а також у ніжному вершковому кремі. Цей рецепт буде альтернативою солодким булочкам, тому що замість цукрової начинки з корицею тут овочева суміш, а ніжний крем замінює золота скоринка з тертого сиру!

Зробити корисніше:
При обсмажуванні овочів для начинки використовуйте мінімальну кількість олії. Так страва буде кориснішою.

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 232 ккал
Білки: 8.63 г
Жири: 14.81 г
Вуглеводи: 23.94 г
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуйте всі інгредієнти та розкладіть їх на столі для зручності. Поставте духовку на розігрів до 180°С.
  • У глибокій сковороді обсмажте на олії овочеву суміш. Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком, потім добре перемішайте. Обсмажуйте овочі до повного розм’якшення.
  • Натріть на великій тертці сир. Він знадобиться для створення хрусткої скоринки на сіннабонах.
  • На чистій, посипаній борошном поверхні тонким шаром розкотіть листкове тісто. Посипте тісто борошном і викладіть зверху обсмажені овочі.
  • Згорніть пласт тіста з овочевою начинкою в рулет і наріжте його шматочками рівного розміру.
  • Змастіть форму для випікання олією і викладіть заготовки сіннабон бічним зрізом нагору, додавши їм округлу форму. Кожну булочку посипте тертим сиром.
  • Випікайте сінабони в розігрітій до 180 С духовці протягом 25 хвилин.

Перекладіть синобони з форми для випікання на гарну тарілку. Готово!

Покладіть синобони порційно на гарну тарілку. Посипте булочки свіжою дрібнонарізаною зеленню. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь