Сіннабони є булочками з нарізаного рулету з начинкою. Рецепт випічки став таким популярним, що було відкрито цілу мережу ресторанів швидкого харчування. Особливістю кожного сіннабона є велика кількість кориці та коричневого цукру в начинці, а також у ніжному вершковому кремі. Цей рецепт буде альтернативою солодким булочкам, тому що замість цукрової начинки з корицею тут овочева суміш, а ніжний крем замінює золота скоринка з тертого сиру!
Зробити корисніше:
При обсмажуванні овочів для начинки використовуйте мінімальну кількість олії. Так страва буде кориснішою.
- Тісто листкове дріжджове 400 гр.
- Заморожена овочева суміш 400 гр.
- Сир твердий 150 гр.
- Рослинна олія за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Підготуйте всі інгредієнти та розкладіть їх на столі для зручності. Поставте духовку на розігрів до 180°С.
- У глибокій сковороді обсмажте на олії овочеву суміш. Додайте сіль і чорний мелений перець за смаком, потім добре перемішайте. Обсмажуйте овочі до повного розм’якшення.
- Натріть на великій тертці сир. Він знадобиться для створення хрусткої скоринки на сіннабонах.
- На чистій, посипаній борошном поверхні тонким шаром розкотіть листкове тісто. Посипте тісто борошном і викладіть зверху обсмажені овочі.
- Згорніть пласт тіста з овочевою начинкою в рулет і наріжте його шматочками рівного розміру.
- Змастіть форму для випікання олією і викладіть заготовки сіннабон бічним зрізом нагору, додавши їм округлу форму. Кожну булочку посипте тертим сиром.
- Випікайте сінабони в розігрітій до 180 С духовці протягом 25 хвилин.
Перекладіть синобони з форми для випікання на гарну тарілку. Готово!
Покладіть синобони порційно на гарну тарілку. Посипте булочки свіжою дрібнонарізаною зеленню. Смачного!