Рамен по-корейськи – це неймовірно смачний і оригінальний частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть до уваги нашу перевірену кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Рамен 1 пачка
- Цибуля порей 1 шт.
- Часник 5 зубчиків
- Куряче яйце 1 шт.
- Вода 60 мл.
- Перець червоний мелений ½ ч.л.
- Рослинна олія для смаження
Кроки
- Підготуємо потрібні інгредієнти зі списку. Часник відразу очищаємо від лушпиння і поділяємо на платівки.
- Промиваємо та обсушуємо цибулю-порей. Ріжемо її невеликими брусочками.
- У розігріту з олією сковороду викладаємо овочі та обсмажуємо їх до м’якості та появи яскравого аромату.
- Заливаємо заготівлю водою і доповнюємо червоним меленим перцем.
- Доводимо до кипіння, викладаємо сюди рамен і варимо його близько 4 хвилин.
- Наприкінці готування розбиваємо у вміст сире яйце. Вимішуємо і прибираємо з вогню.
Апетитний і ароматний рамен по-корейськи готовий. Розкладайте по порційним тарілкам і подавайте до столу!