Салат з кабачків по-корейськи на зиму

Ніжні пікантні кабачки по-корейськи стануть вашим улюбленим салатом. Для цього рецепту відберіть молоді овочі невеликого розміру. Перед тим, як перейти до приготування салату, замочіть овочі у воді, так овочі залишаться хрусткими та соковитими.

Інгредієнти
Порції: +10
На порцію
Калорії: 55 ккал
Білки: 1.3 г
Жири: 0.2 г
Вуглеводи: 11.7 г
Кроки
4 год 0 хвДрук
  • Приступимо до приготування салату з кабачків по-корейськи на зиму. Кабачки помийте та залиште в холодній воді на 1 годину. Потім обсушіть паперовими рушниками, очистіть шкірку і наріжте тонкими кружальцями.
  • Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і наріжте соломкою м’якоть.
  • Цибулю наріжте півкільцями, моркву натріть на тертці. Перекладіть усі овочі у велику ємність, додайте до них подрібнений часник, влийте оцет, всипте сіль, цукор та приправи.
  • Рослинну олію розігрійте і влийте гарячою до овочів, добре перемішайте. Накрийте миску чистим рушником і залиште салат за кімнатної температури на 3 години. За цей час вони пустять сік і замаринуються.
  • Через час добре перемішайте салат, розкладіть його по сухим сухим банкам, прикрийте стерилізованими кришками. Простерилізуйте банки із салатом 15-30 хвилин у киплячій воді.
  • Закатайте банки кришками, вкрийте чимось теплим і, коли закочення повністю охолонуть, заберіть їх у прохолодне місце.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь