Салат з кабачків з кетчупом чилі

Полюбляєте пікантні закуски? Тоді цей рецепт для вас! Салат з кабачків із кетчупом чилі – проста, але дуже смачна заготівля на зиму. Салат з кабачків, приготовлений за цим рецептом, обов’язково матиме попит не лише під час сімейного обіду чи вечері, а й на святковому столі. Швидко, смачно та пікантно!

Що ж потрібно для приготування салату з кабачків із кетчупом чилі

Інгредієнти
Порції: +6
На порцію
Калорії: 55 ккал
Білки: 1.0 г
Жири: 0.7 г
Вуглеводи: 11.0 г
Кроки
55 хвДрук
  • Кабачки промиваємо, з обох боків обрізаємо кінчики. Далі нарізаємо кабачки тонкими кружальцями. За бажанням їх можна нарізати будь-яким зручним способом. Складаємо кабачки в ємність для варіння.
  • Моркву очищаємо та натираємо на тертці, призначеній для корейської моркви. Відправляємо моркву до кабачків.
  • Далі додаємо в каструлю до овочів рослинну олію, кетчуп чилі, томатний соус, цукровий пісок та сіль. Ставимо каструлю із вмістом на вогонь, тушкуємо овочі 30 хвилин. Після цього додаємо до них пропущений через прес часник та оцет, готуємо салат ще 5 хвилин.
  • Салат у гарячому вигляді одразу ж розкладаємо по попередньо стерилізованій тарі, закриваємо кришками. Заготівлю необхідно остудити у перевернутому вигляді під теплою ковдрою. Потім на зберігання перемістіть в прохолодне місце.

Приємного вам апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь