Варення з кабачків у мультиварці

Варення з кабачків з лимоном у мультиварці – чудовий варіант приготування ніжного десерту, який можна використовувати як начинку для випічки. Зробити таке варення в домашніх умовах ви зможете витративши мінімум часу. Для того щоб смакові якості десерту розкрилися по максимуму, при виборі інгредієнтів віддавайте перевагу молодим кабачкам з тонкою шкіркою без ознак пошкоджень.

Як почати готувати варення з кабачків у мультиварці

Інгредієнти
Порції: +11
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Оскільки ми маємо справу з молодими кабачками, все, що потрібно для їхньої підготовки – це ретельно промити кожен плід, потім нарізати його кубиком середнього розміру. Подрібнений кабачок після цього викладаємо у чашу мультиварки.
  • Тепер беремо стиглий лимон, також промиваємо його, потім нарізаємо дрібним кубиком. Якщо вас бентежитиме присутність нотки гіркоти у варенні, з лимона можна зняти цедру.
  • Подрібнений лимон відправляємо у чашу мультиварки, перемішуємо з кабачком. Далі в кабачково-лимонну масу додаємо цукор. Все ретельно перемішуємо. Потім вмикаємо режим «Тушкування». Готуватиметься наше варення буде приблизно годину.
  • У процесі готування слідкуйте за консистенцією варення. Якщо вона не надто густа, увімкніть режим «Випічка».
  • Ще через сорок хвилин варення готове.

Тепер наші ласощі можна подавати до чаю або розкласти в банки для тривалого зберігання.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь