Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром відрізняється насиченим смаком та яскравим ароматом. Особливо зігріваючий напій є актуальним у прохолодну погоду. Для приготування такого глінтвейну використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Чай каркаде 2 ст.л.
- Вода 1 л.
- Імбир 4 скибочки
- Кориця 1 паличка
- Кардамон 4 бутони
- Гвоздика 3 шт.
- Бадян 2 шт.
- Горіх мускатний 2 щіпки
- Мандарин 1 шт.
- Мед квітковий за смаком
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти, зазначені у списку.
- Всі пряні спеції викладаємо в каструлю: корицю, гвоздику, бадьян, кардамон, мускатний горіх. Сюди ж відправляємо платівки свіжого імбиру.
- Доповнюємо спеції часточками мандарину та чаєм каркаді. Мандаринову шкірку також додаємо. Попередньо її добре промиваємо.
- Заливаємо продукти літром окропу. Настоюємо під кришкою близько 40 хвилин.
- Через цей час проціджуємо напій через дрібне сито.
- Додаємо в теплу рідину мед. Перемішуємо для його розчинення.
Домашній безалкогольний глінтвейн із імбиром готовий. Розливайте по склянках і частуйте!