Глінтвейн з обліпихи без алкоголю

Глінтвейн з обліпихи без алкоголю

Глінтвейн з обліпихи без алкоголю порадує вас своїм дивним смаком і ароматом. Подавайте домашній зігріваючий напій холодними вечорами або під час зустрічей з близькими та друзями. Для приготування ароматного глінтвейну використовуйте перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
55 хвДрук
  • Підготуємо потрібні інгредієнти. Ягоди перебираємо й промиваємо під водою.
  • Після підготовлені ягоди розминаємо у ступці. Сік зціджуємо через дрібне металеве сито або марлю.
  • У отриману ягідну макуху додаємо куркуму та імбир. Добре перемішуємо.
  • Макуху кладемо в каструлю, заливаємо водою, доповнюємо цукром і паличкою кориці. Кип’ятимо заготівлю, прибираємо з вогню і настоюємо під кришкою близько 20 хвилин.
  • Знову проціджуємо вміст через марлю або сито.
  • Вливаємо в рідину сік обліпихи і мед. Ретельно перемішуємо напій.

Глінтвейн з обліпихи без алкоголю готовий. Можна пробувати!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь