Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром

Домашній безалкогольний глінтвейн з імбиром відрізняється насиченим смаком та яскравим ароматом. Особливо зігріваючий напій є актуальним у прохолодну погоду. Для приготування такого глінтвейну використовуйте перевірений рецепт з нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти, зазначені у списку.
  • Всі пряні спеції викладаємо в каструлю: корицю, гвоздику, бадьян, кардамон, мускатний горіх. Сюди ж відправляємо платівки свіжого імбиру.
  • Доповнюємо спеції часточками мандарину та чаєм каркаді. Мандаринову шкірку також додаємо. Попередньо її добре промиваємо.
  • Заливаємо продукти літром окропу. Настоюємо під кришкою близько 40 хвилин.
  • Через цей час проціджуємо напій через дрібне сито.
  • Додаємо в теплу рідину мед. Перемішуємо для його розчинення.

Домашній безалкогольний глінтвейн із імбиром готовий. Розливайте по склянках і частуйте!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь