Черевця сьомги на сковороді — це неймовірно смачна, яскрава та оригінальна страва для вашого столу. Подавайте апетитну червону рибу до сімейного обіду чи вечері. У приготуванні вам допоможе наш перевірений рецепт з покроковими фотографіями та докладним описом процесу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга черевце 350 гр.
- Трави італійські 1 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст. л.
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Часник 2 зубчики
- Вершки 20% 200 мл.
- Сметана 12% 100 гр.
- Сіль до смаку.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти.
- Промиваємо черевці і видаляємо у них шкурки.
- Також відміряємо вказану кількість сметани.
- Підготовлені рибні шматочки нарізаємо кубиками.
- У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Занурюємо сюди рибу. Готуємо під кришкою до зміни кольору.
- Сметану перемішуємо з вершками та борошном.
- Подрібнюємо зубчики часнику.
- Як тільки риба змінить колір, додаємо до неї часник.
- Вливаємо суміш із сметани та вершків. Солимо і посипаємо спеціями. Томимо на повільному вогні до загусання соусу.
Черевця сьомги на сковороді готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!