Стейк зубатки на сковороді гриль

Стейк зубатки на сковороді гриль

Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями. Приготуйте рибку до обіду або вечері на рифленій сковороді і ваші домочадці скажуть вам спасибі!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Рибу кімнатної температури швидко промиваємо і насухо промокаємо паперовими серветками.
  • Присмачуємо стейки соком лимона.
  • Присипаємо зубатку приправою для риби, сіллю і перцем з усіх боків.
  • На сковороду гриль або електричний гриль, промазаний оливковою олією, викладаємо рибу.
  • Готуємо на помірному вогні з двох сторін, до утворення апетитної скоринки.
  • При готуванні в електрогрилі, виставляємо температуру 180 градусів (5-6 хвилин).

Зубатку доповнюємо листовим салатом і свіжими овочами, подаємо до столу і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь