Щоб отримати соковитий яловичий стейк з яскравим ароматом, приготуйте його на мангалі. Таке частування приємно здивує ваших близьких або гостей. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловичина 300 гр.
- Сіль морська 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Спеції та Приправи за смаком
Кроки
- Вибираємо відповідний шматок яловичини для приготування стейка.
- Ретельно натираємо м’ясо морською сіллю і меленим перцем. Розподіляємо спеції рівномірно з обох сторін.
- Готувати найкраще на мангалі з гратами. Коли багаття буде готове, кладемо на решітку підготовлене м’ясо.
- Готуємо дві хвилини і перевертаємо.
- Знову міняємо сторону і тримаємо над вогнем стільки ж.
- Повторюємо процедуру.
Ароматний м’ясний стейк з яловичини готовий. Можна пробувати!