Як посмажити стейк зі свинини на кістці на сковороді

стейк зі свинини на кістці на сковороді

Що може бути краще смачного і ароматного свинячого стейка, приготованого на природі? Такий варіант основної страви підійде для сімейного пікніка та святкового заходу. На багатті м’ясо покривається апетитною рум’яною скоринкою і залишається дуже соковитим всередині.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Свинину помийте і просушіть паперовими рушниками.
  • М’ясо наріжте шматками по 1,5-2 сантиметри завтовшки. Змастіть м’ясо сіллю, спеціями і гірчицею, залиште на 30 хвилин маринуватися.
  • Сковороду змастіть рослинною олією, встановіть її над гарячим вугіллям. Викладіть м’ясо і смажте його 5 хвилин з одного боку.
  • Потім переверніть стейки і готуйте 5 хвилин з іншого боку. Повторіть процедуру ще раз.

Подавайте стейк гарячим зі свіжими овочами.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь