Густе желе з обліпихи з агар-агаром в домашніх умовах

желе з обліпихи з агар-агаром в домашніх умовах

Обліпихова желе дуже смачне і корисне, воно багате вітаміном С. Такі ласощі можна їсти просто так, подавати його з чаєм, прикрашати торти і робити з ним домашні тістечка. А якщо ви законсервуєте желе, то воно вас буде радувати всю зиму.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 0 хвДрук
  • Обліпиху переберіть і добре промийте під проточною водою.
  • Ягоди перекрутити через м’ясорубку. Щоб позбутися від залишків шкірки, протріть отриману масу через дрібне сито.
  • Отриманий обліпиховий сік перекладіть в емальовану миску або каструлю.
  • Додайте до обліпихи половину цукру. Поставте ємність на вогонь, варіть на повільному вогні до розчинення цукру. Коли маса почне закипати, вимкніть плиту.
  • Другу половину цукру змішайте з агар-агаром і додайте в обліпихову масу. Розмішуйте вміст каструлі, поки цукор повністю не розчиниться.
  • желе з обліпихи з агар-агаром в домашніх умовах
    Банки для желе простерилизуйте будь-яким зручним способом. Розкладіть гарячу обліпихову масу по банках, щільно закрийте їх кришками.

Зберігайте желе в прохолодному місці.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь