Яскрава ідея приготування канапе – з додаванням креветок. Морепродукт додасть приємний легкий смак. Крім того, частування буде цікаво виглядати на столі. Спробуйте!
Інгредієнти
Порції: –+
- Хліб білий 3 скибочки
- Креветки свіжі 150 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Перець солодкий 1 шт.
- Маслини 8 шт.
- Лимон ½ шт.
- Олія оливкова 1 ст. л.
Кроки
- Підготуємо необхідну кількість інгредієнтів.
- Креветки обсмажуємо на оливковій олії не більше 5 хвилин.
- Поливаємо морепродукт лимонним соком.
- Промиваємо і очищаємо від насіння солодкий перець, обробляємо його на невеликі шматочки.
- Твердий сир ділимо рівними за розміром кубиками.
- Білий хліб ріжемо невеликими квадратиками. Також можна вирізати з нього фігури за допомогою спеціальної формочки.
- Формуємо канапе. Спочатку нанизуємо перець, креветки, маслини і в кінці хліб. Готово!