Вівсяне печиво з сиром без борошна, масла і цукру

Печиво, приготоване за даним рецептом, є смачним десертом для людей, які дотримуються дієти і бажаючих схуднути. Це – альтернативний варіант звичної для нас вівсяної каші. Готуємо печиво без борошна і на кефірній основі.

Інгредієнти
Порції: +12
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Подрібніть в блендері потрібну кількість вівсяних пластівців і пересипте їх в посуд для замішування тіста.
  • Налийте до пластівців теплий кефір.
  • У склянці збийте виделкою яйце і додайте його до пластівців.
  • Тісто добре розмішайте. Посуд прикрийте серветкою і залиште на півгодини, щоб вівсяні пластівці набрякли.
  • Розтопіть в мікрохвильовці мед до рідкого стану.
  • Сир розітріть виделкою, щоб не залишилися грудочки.
  • Через 30 хвилин додайте в тісто розтоплений мед і протертий сир.
  • За допомогою міксера на невеликій швидкості збийте тісто до однорідної текстури, а потім насипте до нього розпушувач. Додавання до тіста 1 ч.л. кориці значно покращить його аромат і смак, але це за бажанням.
  • Деко застеліть папером для випічки.
  • За допомогою чайної ложечки викладіть тісто порційними шматочками на деко на відстані 2 см один від одного.
  • Випікайте печиво в духовці при 180° C протягом 30 хвилин.

Їсти таке печиво можна і теплим, і охолодженим.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь