Яєчня з беконом на сковороді – справжній англійський сніданок

Яєчня з беконом на сковороді

Справжній англійський сніданок ніколи не обходиться без яєчні з беконом. Готувати її швидко і просто, а інгредієнти завжди доступні в будь-якому магазині. Таке блюдо ідеально для сніданку, так як воно виходить дуже апетитним, ситним і забезпечить вас силами на весь день.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
25 хвДрук
  • Готуємо всі необхідні продукти. Найкраще підійдуть яйця побільше і копчений бекон.
  • Нарізаємо бекон тонкими пластинками. Можна також використовувати і готову нарізку. За смаком можна розрізати кожну пластинку на шматочки поменше.
  • Розігріваємо сковороду і викладаємо на неї скибочки бекону. Смажимо їх приблизно по 3 хвилини з обох сторін до золотистої скоринки. Якщо жир починає бризкатися, зменшуємо вогонь.
  • Відсуваємо бекон лопаткою в сторони і обережно розбиваємо яйця в центр сковороди так, щоб жовтки залишалися цілими. Смажимо яєчню на середньому вогні протягом 5 хвилин. Жовток повинен бути напіврідким.

Розкладаємо блюдо по тарілках і зверху прикрашаємо зеленню. Подаємо окремо або з овочами. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь